Modderduivels veroveren komend weekend Puyenbroeck

‘Strong Viking Run’ aan zesde editie toe in provinciaal domein

De deelnemers krijgen een pak modder voorgeschoteld komend weekend.
Wannes Nimmegeers De deelnemers krijgen een pak modder voorgeschoteld komend weekend.
Komende zaterdag en zondag is het provinciaal domein van Puyenbroeck al voor de zesde keer het decor van de Strong Viking Run. De ‘mud edition’ staat garant voor modder en een pak extreme obstakels.

Deelnemers aan de Strong Viking kunnen kiezen tussen 7, 13 en 19 kilometer. Tijdens de run krijgen ze een pak extreme obstakels met namen als Mud Mile, Mud Crawl en Storm the Castle voorgeschoteld. Bij het overwinnen van die obstakels krijgen ze ook een pak modder voor de kiezen. De Iron Viking-afstand, een marathon met meer dan 100 obstakels, behoort dit jaar enkel op zaterdag  tot de mogelijkheden. Het evenement is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op de kalender in Puyenbroeck. Vorig jaar namen 9.500 Vikingen deel. Ook dit jaar loopt het storm voor het evenement. De Strong Viking Mud Edition in Puyenbroeck is de officiële opening van het Strong Viking seizoen in België. Meer info via www.strongviking.com.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Michael Aneca

    De iron viking 42km 100+hindernissen is er wel op zaterdag. Start om 9.40u de zondag tijdens de family edition is trouwens ook nog de strong viking OCR 19km wedstrijd!

  • Jimmy'ke De Loose

    Waar haalt u de info dat er dit jaar geen Iron Viking is?? Deze staat wel op de site van de organisatie