Mama’s organiseren naaimarathon voor Berrefonds

Warmste week wordt nog net iets warmer

De vier initiatiefneemsters van 'naaiSTERs for life.
Kristof Vereecke De vier initiatiefneemsters van 'naaiSTERs for life.
Vier Wachtebeekse mama’s organiseren zaterdag en zondag een 24-uurdurende naaimarathon ten voordele van het Berrefonds.

“Gezien Wachtebeke de gastgemeente is voor De Warmste Week wilden we ook onze bijdrage leveren”, zegt Griet De Wilde van ‘naaiSTERs for life’. “Bedoeling is om 24 uur lang wikkeldekentjes en hemdjes te naaien. Die schenken we dan aan het Berrefonds. Jaarlijks deelt het fonds honderden koesterdozen uit aan ouders van overleden baby’s. Op die manier zorgt het Berrefonds dat ouders, broertjes en zusjes hun sterrenkind in zachtheid kunnen koesteren.” 

De naaimarathon gaat door in het internaat van het Wachtebeekse lyceum en start zaterdag 6 oktober om 10 uur. “Iedereen is welkom. Omdat 24 uur naaien redelijke arbeidsintensief is, zoeken we zeker nog wat helpende handen. Maar ook supporters zijn welkom. Zo is er een gezellig eet- en praatcafé dat doorlopend open is en waar je kan genieten van heerlijke lekkernijen. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar het Berrefonds.”

Wie komend weekend wil helpen naaien kan zich kandidaat stellen via naaisters4life@gmail.com. Ook andere leuke ideeën zijn altijd welkom. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.