Golf Puyenbroeck krijgt kindvriendelijkheidslabel

Provinciaal domein opnieuw aantal kwaliteitslabels rijker

Een golfpartijtje met de kinderen in Puyenbroeck.
Provinciaal domein van Puyenbroeck Een golfpartijtje met de kinderen in Puyenbroeck.
Het provinciaal domein van Puyenbroeck is opnieuw een aantal kwaliteitslabels rijker. Zo werd de golfschool bekroond met het ‘Rabbit’ en ‘Birdie’-label vanwege haar kindvriendelijkheid. De camping kan dan weer pronken met een nieuwe erkenning en een comfortclassificatie.

De kwalitatieve jeugdwerking van de golfschool van het provinciaal domein werd opnieuw bekroond met twee kwaliteitslabels, uitgereikt door Golf Vlaanderen. De golfschool krijgt een ‘Rabbit-label’ en een ‘Birdie-label’, waarmee ze officieel de erkenning krijgt als jeugdvriendelijke club die zich inzet om de golfsport te promoten bij het brede publiek. “Het blijft uitdagend om aan alle strenge voorwaarden van Golf Vlaanderen te voldoen, maar dankzij de inzet van de golfers en het personeel is dit een mooie opsteker”, zegt gedeputeerde Annemie Charlier, bevoegd voor de domeinen

Camping

Daarnaast verleende ook Toerisme Vlaanderen een nieuwe erkenning en comfortclassificatie aan de rustige en gezinsvriendelijke camping en het stacaravanterrein van Puyenbroeck. Samen met deze erkenning krijgen de kampeerterreinen in dit 500 hectare grote domein opnieuw  ‘4 sterren’. “Deze labels betekenen een mooie meerwaarde voor het provinciaal domein, dat door deze kwaliteitserkenningen een nog belangrijkere toegangspoort wordt voor toerisme en recreatie in Oost-Vlaanderen”, besluit gedeputeerde Annemie Charlier.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.