Gezin gewond bij zware crash: brandweer moet moeder bevrijden uit het wrak

Kristof Pieters
Vier leden van hetzelfde gezin zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij een zwaar ongeval op de E34 in Wachtebeke. Hun wagen kwam in de berm tegen een boom terecht.

Het ongeval gebeurde in een flauwe bocht van de E34 ter hoogte van Wachtebeke in de rijrichting van Antwerpen. In een flauwe bocht reed de bestuurder van een BMW rechtdoor. De wagen belandde in de gracht en reed in op een aarden duiker, waardoor het voertuig omhoog gekatapulteerd werd. Daarop sloeg de wagen te pletter tegen een boom om in de gracht naast de snelweg tot stilstand te komen.

Twee kinderen, die op de achterbank zaten, liepen als bij wonder slechts lichte verwondingen op. Hun ouders geraakten zwaar gewond. De brandweer moest de moeder uit het verhakkelde wrak bevrijden. Alle slachtoffers werden naar het AZ Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. De hinder voor het verkeer was beperkt.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.