Feestzondag in Puyenbroeck in het teken van de fifties: van vintagekermis tot drijvende bioscoop

Meer dan 50 activiteiten op het programma

Puyenbroeck staat zondag volledig in het teken van de swinging fifties.
Kristof Vereecke Puyenbroeck staat zondag volledig in het teken van de swinging fifties.
Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag keren ze in Puyenbroeck terug naar de fifties. Een hele zondag valt er in het provinciaal domein van alles te beleven. Van een vintagekermis tot een drijvende cinema.

“Er zijn meer dan 50 activiteiten”, zegt Bianca Dalewijn namens de communicatiedienst. “Eigenlijk te veel om op te noemen. Op het evenementeneiland dompelen we de bezoekers onder in het verleden. Er komen een pak oldtimers, er is een vintagekermis, een obstakelbaan met stripfiguren uit de oude doos, mobiele randanimatie, optredens,…. In de centrale tent is er een vintagemarkt en een retro-arcade. Je kan je er zelfs een retrokapsel laten aanmeten.” 

Een van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld de ‘float-in cinema’. Zo kan je voor één keer op de grote vijver niet alleen peddelen, maar ook genieten van de betere filmklassiekers.

Alles gratis

Ook alle hedendaagse attracties zijn open en gratis. In het Mola, het bekende molenmuseum, kan je naar een tentoonstelling over 50 jaar Puyenbroeck.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.