Cultuurhuis ’t Safarken viert twintigste verjaardag met verwenweekend

(Kinder)kunst, muziek en elliptigofietsen

Tijdens het verwenweekend kan je een elleptigofiets uitproberen.
Foto Kos Tijdens het verwenweekend kan je een elleptigofiets uitproberen.
Komend weekend wordt het bekende cultuurhuis ’t Safarken twintig jaar. Zaterdag en zondag valt er van alles te beleven tijdens een echt verwenweekend.

Zaterdag opent het verwenweekend om 9.30 uur met de voorstelling van de nieuwe Wachtebeekse dorpsdichter. Om 10.30 uur is er een minikinderworkshop met Lien Lombaert, depotconsulente Archeologie van de dienst Erfgoed en het Erfgoeddepot van de Provincie Oost-Vlaanderen. Er is ook allerlei leuke en verrassende randanimatie. Vanaf 14 uur kan je er ritjes maken met de zogenaamde ‘elliptigofietsen’, een fiets waarbij je een loopbeweging moet maken om vooruit te komen. ’s Avonds organiseren ze er om 20.30 uur ‘Carré Muziek met Motel Men. Op zondagnamiddag organiseren ze er van 13.30 tot 16.30 uur een kinderkunstendag. Ook de elliptigofietsen zijn opnieuw van de partij.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.