BK Trial strijkt zondag neer in Puyenbroeck

Kenny Belaey aan het werk.
Robby Verdickt Kenny Belaey aan het werk.
Het wordt druk komende zondag in Puyenbroeck: zo kan je er niet alleen deelnemen aan de jaarlijkse Viking Run, ook het Belgisch Kampioenschap Trial strijkt neer in het provinciaal domein.

Trial is een tak van de fiets- en motorsport waarbij het er om gaat een aantal uitdagende hindernissen te nemen zonder de grond of de hindernis met de voet te raken. De naam is afgeleid van het Engelse ‘to try’. Wie eens wil proeven van deze spectaculaire sport, kan komend weekend terecht aan het sportcentrum van het provinciaal domein van Puyenbroeck. Daar vindt vanaf 10 uur het Belgisch Kampioenschap Trial plaats. In de voormiddag is het aan de jongere jeugd. In de namiddag komen onder andere de elite dames en heren aan de start. Het Meetjesland heeft met Kenny Beleay één van de bekendste trial-specialisten ter wereld in zijn rangen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.