Automobilist (43) overleden na zware klap tegen boom

De klap moet enorm geweest zijn.
Jeffrey Dujardin De klap moet enorm geweest zijn.
Op de N449 in Wachtebeke is dinsdagavond rond 20.30 uur een dodelijk verkeersongeval gebeurd aan het kruispunt met Mendonk. Een Opel Astra die vanuit Wachtebeke richting het domein van Puyenbroeck reed kwam tegen een boom terecht. Jean Claude L., de 43-jarige bestuurder uit Zaffelare, overleed ter plaatse.

Hij was een zeer geliefd figuur, zo blijkt ook uit verschillende posts op sociale media. L. verloor de controle over het stuur en botste dertig meter verder frontaal tegen een boom. De klap was enorm, de brokstukken lagen over tientallen meters verspreid. De motorblok werd uit de wagen gerukt en kwam in de gracht terecht. De wagen kwam tien meter verder tot stilstand. De chauffeur werd uit de wagen geslingerd en belandde in de gracht. Een chauffeur in de verte hoorde de klap en verwittigde de hulpdiensten, maar voor de man kon alle hulp niet meer baten, hij overleed ter plekke. 

De N449 werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het parket van Oost-Vlaanderen stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden rond het ongeval te onderzoeken. Volgens de eerste vaststellingen verloor de bestuurder door overdreven snelheid de controle over het stuur.

De wagen kwam terecht tegen de boom.
Jeffrey Dujardin De wagen kwam terecht tegen de boom.
De wagen kwam een tiental meter verder tot stilstand.
Jeffrey Dujardin De wagen kwam een tiental meter verder tot stilstand.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Vancoppenolle

  Ik ga je missen copain, het verdriet is groot je was een vriend waar iedereen op kon rekenen en je zorgde helemaal alleen voor je kinderen waar je waarschijnlijk naar opweg was ik kan het nog altijd niet geloven

 • Sarina Schreuder

  Veel sterkte aan alle mensen die hem lief hadden.. Zn kinderen .. :( jean... Tot laters maatje x

 • Ronny Cuypers

  Waarom vangrails? Met trager rijden kan je nog veel meer slachtoffers vermijden.

 • Ivo Janssens

  Vangrails ja, maar denk dan ook aan de motor rijders dus kies een deftige vangrail en niet wat nu overal langs de weg staat.

 • patrice nuyts

  Voor flitscamera's budget genoeg, maar voor vangrails voor die mastodonten van bomen jammer genoeg niet. Weyts , met vangrails kan je jaarlijks meerdere slachtoffers vermijden , ze moesten er al gestaan hebben.