Woning zwaar getroffen door blikseminslag

De woning in de Neerstraat werd getroffen door een zware blikseminslag.
PKM De woning in de Neerstraat werd getroffen door een zware blikseminslag.
In de Neerstraat in Waasmunster is zaterdagmiddag rond 13 uur een woning zwaar beschadigd door de bliksem. De inslag veroorzaakte een groot gat in de zijgevel en het dak. De bewoners waren op dat moment niet thuis.

Het was een krachtige blikseminslag die de woning in de Neerstraat in Waasmunster trof. Een deel van de zijgevel en het dak raakte zwaar beschadigd. Bakstenen en dakpannen vielen naar beneden, waardoor ook een auto beschadigd raakte. Er brak gelukkig geen brand uit. De bewoners, een jong koppel, waren op het ogenblik van de inslag niet thuis.

De blikseminslag zorgde in de Neerstraat nog in andere woningen voor schade, vooral aan elektrische apparaten door de stroompiek. Zo raakte onder meer een televisietoestel en een zekeringenkast beschadigd. 

PKM
PKM
PKM
PKM1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erwin Fiers

    Was 6km van hier.Hoorde het flink donderen.1 goeie slag.Wat een kracht dat de bliksem heeft.Hopelijk zijn die mensen verzekerd.