Waasmunsternaars kunnen laatste groet brengen aan overleden burgervader

Burgemeester Michel Du Tré (CD&V)
Yannick De Spiegeleir Burgemeester Michel Du Tré (CD&V)
De inwoners van Waasmunster krijgen zaterdag de mogelijkheid om een laatste groet te brengen aan hun overleden burgemeester Michel Du Tré in kasteel Blauwendael.

De uitvaart zelf vindt plaats om 14 uur in de grote aula van het crematorium Heimolen aan de Waasmunstersesteenweg in Sint-Niklaas. De familie condoleren kan vanaf 13 uur. Van 9.30 tot 11.30 uur krijgen de inwoners ook de gelegenheid om een laatste groet te brengen aan hun betreurde burgervader. Het gemeentebestuur en de familie nodigen de Waasmunsternaars na afloop uit voor een samenzijn met een hapje en een drankje in Kasteel Blauwendael, waar ze herinneringen aan hun burgemeester met elkaar kunnen delen. Dit van 16 tot 18 uur. De crematie vindt plaats in familiekring op een later tijdstip.

De echtgenote van de burgemeester, dr. Inge Braeckmans, en zijn kinderen Mattice en Leonie vragen om geen bloemen of rouwkransen te schenken, in de plaats doen ze een oproep een storting te doen voor het Biomerkeronderzoek van blaaskanker op het rekeningnummer BE42 0016 4482 4754 met vermelding WR/MOC/001 van het onderzoeksteam prof. Sylvie Rottey.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.