Vier gewonden bij stevige crash op middenberm

De auto ging overkop na een aanrijding tegen de middenberm.
Kristof Pieters De auto ging overkop na een aanrijding tegen de middenberm.
Bij een zwaar ongeval op de E17 in Waasmunster zijn zaterdagmiddag vier gewonden gevallen toen een auto tegen de middenberm crashte en over de kop ging.

Het ongeval gebeurde op de E17 richting Antwerpen omstreeks 15.10 uur. Tussen Waasmunster en Sint-Niklaas verloor de bestuurder van een Citroën Xsara plots de controle over zijn wagen. De wagen week bruusk naar links uit en crashte daardoor hard tegen de betonnen jersey op de middenberm, met als gevolg dat het voertuig met vier inzittenden over de kop ging. 

De opgeroepen brandweer en medische diensten snelden ter plaatse, maar bij hun aankomst konden zij gelukkig vaststellen dat er niemand gekneld zat in de wagen. Iedereen had het voertuig reeds op eigen kracht kunnen verlaten maar allen raakten wel gewond. Ze werden voor verzorging naar het ziekenhuis van Sint-Niklaas overgebracht. Het ongeval zorgde een tijdje voor verkeershinder, maar de brandweer en een bergingsfirma konden de weg al bij al snel weer vrijmaken.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.