Verkeer in de knoop door geschaarde aanhangwagen

Een aanhangwagen met een oldtimer was in de schaar gegaan.
Kristof Pieters Een aanhangwagen met een oldtimer was in de schaar gegaan.
Het verkeer op de E17 van Antwerpen naar Gent ondervond woensdagmiddag grote hinder door een banaal ongeval. Ongeveer een kilometer voorbij de oprit Waasmunster was een BMW met een aanhangwagen aan het slingeren gegaan. 

De BMW botste tegen de middenberm en de aanhangwagen met daarop een oldtimer ging in de schaar. Twee andere wagens raakten ook bij het ongeval betrokken, maar liepen enkel lichte blikschade op. Er vielen geen gewonden, maar twee van de drie rijstroken waren ruim een uur versperd met een erg lange file tot gevolg. Het was meer dan een uur aanschuiven tussen Haasdonk en Waasmunster. Dat liet zich ook voelen op de N70 tussen Sint-Niklaas en Lokeren, de N41 richting Hamme en in de Belselestraat in Waasmunster.

De BMW botste tegen de middenberm.
Kristof Pieters De BMW botste tegen de middenberm.
Door het ongeval was het een uur lang aanschuiven tussen Haasdonk en Waasmunster.
Kristof Pieters Door het ongeval was het een uur lang aanschuiven tussen Haasdonk en Waasmunster.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.