Rik Daelman (Open Vld) ontrafelt lokale mysteries in Facebookfilmpjes

Rik Daelman
RV Rik Daelman
Folders, huisbezoeken of levensgrote affiches. Ook in onze regio doen politici er in de laatste recht lijn naar de verkiezing alles aan om de kiezer te overtuigen op hen te stemmen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Waasmunsters Open Vld-kandidaat Rik Daelman gooit het over een andere, originele boeg. In een reeks filmpjes op Facebook ontrafelt hij samen met partijgenoten Oost-Vlaamse mysteries. In Berlare verneemt hij van Katja Gabriëls dat Arsène Goedertier, vermoedelijk het brein achter de roemruchte diefstal van ‘De Rechtvaardige Rechters’ van Overmere afkomstig is. In Aalst hoort hij van Jean-Jacques De Gucht dan weer dat Aalst onderaardse vluchtgangen zou hebben. Wie de filmpjes wil bekijken kan terecht op de Facebookpagina van Daelman.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.