Politieke jongerenafdelingen delen ijsjes uit aan animatoren

Alle politieke jongerenafdelingen deelden ijsjes uit aan de animatoren.
RV Alle politieke jongerenafdelingen deelden ijsjes uit aan de animatoren.
Heel wat steden en gemeenten vierden vandaag de ‘dag van de animator’. Alle jongerenafdelingen van de politieke partijen in Waasmunster deelden vandaag ijsjes uit aan de animatoren van de Waasmunsterse speepleinwerking.

Onder impuls van Jong CD&V Waasmunster werden alle animatoren van het speelplein bedankt met een fris ijsje. Ook de kinderen werden getrakteerd. De jongerenafdelingen van Open VLD, N-VA en Groen Waasmunster namen mee deel aan het charmeoffensief. Yari Van Kaer, gemeenteraadslid en voorzitter van Jong CD&V Waasmunster kwam met het idee om samen te werken met de andere partijen: “Jong CD&V vindt het zeer belangrijk om alle animatoren oprecht te bedanken. In onze plaatselijke afdeling is iedereen nog animator (geweest), dus we weten wat het betekent om je tijdens de zomermaanden in te zetten voor alle jongeren. We hadden al snel het idee om tijdens deze warme dag iedereen van het speelplein op ijsjes te trakteren, en het leek ons een leuk initiatief om dat samen met de andere jongerenafdelingen hier in Waasmunster te doen. Daarom sprak ik alle jongerenvoorzitters aan, en die waren meteen enthousiast.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.