CD&V-kandidaten Yari Van Kaer en Lore Baeten houden marathoncampagne van 23 uur

Tijdens hun marathoncampagne kregen Yari en Lore onder meer de steun van Joke Schauvliege en Waasmunsters burgemeester Jurgen Bauwens.
RV Tijdens hun marathoncampagne kregen Yari en Lore onder meer de steun van Joke Schauvliege en Waasmunsters burgemeester Jurgen Bauwens.
Lore Baeten en Yari Van Kaer, beiden 23 jaar en uit het Waasland, trekken samen richting de kiezer.

Lore, afkomstig uit Sint-Niklaas en lid van de gemeenteraad en Yari, afkomstig uit Waasmunster en voorzitter van Jong CD&V Waasmunster zetten alles op alles: een week voor de verkiezingen voerden ze 23 uur campagne over heel het Waasland. “Tijdens de 23 urenmarathon wilden we verschillende dingen bereiken. Zo bedankten we 23 mensen bedanken, en gingen we 23 minuten in de horeca helpen, deden we met 23 mensen een polonaise en namen we 23 selfies Campagne is veel meer dan handjes schudden en dat proberen we met deze actie aan te tonen”, aldus Van Kaer.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.