Groen Lievegem vol ambitie: “Klaar voor groene zondag”

Deze ploeg hengelt op 14 oktober in Lievegem naar je stem.
JSA Deze ploeg hengelt op 14 oktober in Lievegem naar je stem.
Groen Lievegem gaat vol ambitie de eindstrijd van de gemeenteraadsverkiezingen in. “Wij zijn klaar voor een groene zondag”, zegt lijsttrekker Peter Cousaert.

Groen heeft 29 kandidaten die op zondag 14 oktober naar uw stem vragen. Eerder werden al een pak jongeren bekendgemaakt. De uiteindelijke lijst is een mix van alle leeftijden geworden. Op de foto zie je van links naar rechts Anna Meire, Timon Hogenaar, Gerda Mestdagh, Jari Ryckaert, Wout Bonroy, Trees Verborgh, Jamesson Canoot, Stijn Hoef, Joke De Staelen, Hannes Zöhrer, Steve Van De Walle, Peter Cousaert, Ivan Van Laere, Anna Vercauteren, Ferre Windey, Magda Polfliet, Hans Nauwynck, Gilbert De Bal, Marnix Speybroeck, Annemie De Bie en Werner De Wael.

Staan niet op de foto, maar wel op de lijst: Lut Van der Spurt, Andreas De Mey, Silke Eloot, Jessica Vermeire, Daisy Hubert, Anke Bral, Josiane Van Quickelberghe en Celine de Vuser.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.