Zorgt Jan De Wilde in Vorselaar voor de eerste sneeuw?

Op zaterdag 25 januari komt kleinkunstzanger Jan De Wilde naar Vorselaar.
Pascal Liagre Op zaterdag 25 januari komt kleinkunstzanger Jan De Wilde naar Vorselaar.
Op zaterdag 25 januari komt Jan De Wilde, icoon van de Vlaamse kleinkunst, naar De Dreef in Vorselaar. Het optreden staat in het teken van het 30-jarig jubileum van de Cultuurraad.

Voor zijn 75ste verjaardag organiseerde Jan De Wilde in 2019 een verjaardagstournée, die eigenlijk nooit stopte.  Nu houdt hij halt in het Kasteeldorp. Na Fir Bolg staat samen met de Cultuurraad in voor de organisatie van het optreden.

Feestjaar

Niet alleen zanger Jan De Wilde vierde een jubileum in 2019. “Ons Na Fir Bolg festival bestond vorig jaar exact vijfentwintig jaar en de cultuurraad in Vorselaar mocht in 2019 dertig kaarsjes uitblazen”, weet Na Fir Bolg-organisator Luc Janssens. “Deze show is zowel het openingsconcert van het Vorselaarse cultuurjaar als het sluitstuk van een echt feestjaar voor de cultuurraad in ons dorp.” 

Eerste Sneeuw

In Zaal De Dreef te Vorselaar zullen de aanwezigen op zaterdag 25 januari kunnen genieten van hits zoals daar zijn ‘Joke’ en de ‘Fanfare van Honger en Dorst’. Met de aangekondigde daling van de temperaturen komende week zal het nummer ‘De Eerste Sneeuw’ misschien wel van toepassing zijn die zaterdagavond. 

Kaarten kosten 15 euro in voorverkoop en zijn nog steeds verkrijgbaar via https:www.nafirbolg.be. Aan de kassa zelf betaal je zaterdagavond 20 euro. De deuren gaan open om 19.30 uur, het optreden start om 20 uur.

Ter ere van het dertigjarig bestaan van de cultuurraad zakt Jan De Wilde op 25 januari af richting Vorselaar
Cultuurraad Vorselaar Ter ere van het dertigjarig bestaan van de cultuurraad zakt Jan De Wilde op 25 januari af richting Vorselaar