Exclusief voor abonnees

Burgemeester reageert op dodelijke aanrijding fietser (16): “Gevaarlijke weg? Voorbije jaren nog zone 50 ingevoerd en verkeersremmer geplaatst”

Ook motorclub Lille en school van het slachtoffer reageren aangeslagen

Ian Goormans was een fervent motorcrosser.
RV Ian Goormans was een fervent motorcrosser.
In Vorselaar aan de Molenbaan is Ian Goormans (16) in de nacht van vrijdag op zaterdag  om het leven gekomen na een aanrijding met vluchtmisdrijf. De dader reed onder invloed en met een voorlopig rijbewijs. Meteen gingen er ook stemmen op die wezen naar de Molenbaan als erg gevaarlijke weg voor fietsers. Burgemeester van Vorselaar Lieven Janssens reageert: “Het is duidelijk wie hier de schuldige is.”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudy De Wever

  Dat is al een goede poging, maar als fietser overleed je geen aanslag tegen 50 per uur.

 • Karina De smet

  Dan mag de snelheid nog aangepast zijn , zonder rijbewijs met dranken drugs dan helpt niets! Alleen rijverbod voor de rest van zijn leven! Hard rijden kan iedereen maar met verstand en de nodige verantwoordelijkheid dat is wat anders. Iedereen kan iets tegenkomen , maar dit mag en kan niet! Sterkte aan de ouders die hun leven lang nu hun kind moeten missen! En dan te weten op welke manier, misschien kon die jongen nog wel geholpen worden.

 • Sofie Van de Vel

  Die verkeersdrempels zijn gewoon lachwekkend , helpen geen knars en aan verlichting op die baan mag ook iets gedaan worden ! Tien borden van 50 helpen niet hoor , maak fietspad afgezonderd van de rijbaan , in Nederland kan dat allemaal wel !

 • Bert Van den Berge

  Deze straat zou niet gevaarlijk zijn als iedereen zich aan de max toegelaten snelheid houd en fietsers zorgen voor een goede fietsverlichting. Ik rijd dagelijks via deze baan en het is bijna niet mogelijk s,nachts fietsers die geen verlichting enof fluo hesje aan hebben te onderscheiden. Maar vooral aangepaste snelheid voor de autobestuurders is hier noodzakelijk.

 • Bob(Robert) Bruyland

  RIP gast,dit is het zoveelste bewijs dat de huidige middelen voor niets zijn en op de koop toe het geld niet gebruikt word om een normale infastruktuur aan te leggen met gescheiden verkeersdeelnemers.