Vol Gildenhuis voor gewestelijke OKRA-modeshow

Eigen leden van OKRA-afdelingen uit Meerhout en Laakdal showden de lentecollecties 2019 op de catwalk.
Peter Vanderveken Eigen leden van OKRA-afdelingen uit Meerhout en Laakdal showden de lentecollecties 2019 op de catwalk.
Meer dan 300 OKRA-leden van het gewest Meerhout-Laakdal woonden de jubileumeditie van de modeshow bij.
Peter Vanderveken Meer dan 300 OKRA-leden van het gewest Meerhout-Laakdal woonden de jubileumeditie van de modeshow bij.

Zaal Gildenhuis liep helemaal vol voor de 10de editie van de gewestelijke OKRA-modeshow. Meer dan 300 leden van de OKRA-afdelingen van Meerhout en Laakdal - beide gemeenten tellen elk 4 afdelingen - woonden niet alleen de modeshow bij, de eigen leden liepen als volleerde mannequins zelf over de catwalk. De dames en heren showden kledij van de winkel Dilex en schoenen van de winkel Sterckx. Beide winkels zijn gevestigd in Tessenderlo. Als extraatje voor de jubileumeditie bood het gewestelijk bestuur de aanwezigen verwenkoffie en koffiekoeken aan. “Deze formule van modeshow blijft zeer goed aanslaan bij onze leden. Het initiatief werd destijds genomen door mijn voorgangster Mia Nevelsteen van wie ik het voorzitterschap overnam. Dat we haar vandaag flink in de bloemen zetten is heel terecht”, aldus Julienne Van de Ven, gewestvoorzitter en tevens voorzitster van OKRA Meerhout-Zittaart.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.