Uitbater Diaz Pena Verlez (links) en zaakvoerder Joachim Decrock mochten de bekende voetballer Radja Nainggolan ontvangen voor de opening van de nieuwe tattooshop van Goons&Queens in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Diaz Pena Verlez (links) en zaakvoerder Joachim Decrock mochten de bekende voetballer Radja Nainggolan ontvangen voor de opening van de nieuwe tattooshop van Goons&Queens in Sint-Niklaas. © Kristof Pieters

Voetballer Radja Nainggolan opent nieuwe tattooshop Goons&Queens: “Alleen op mijn benen is nog wat plaats voor extra inkt”

Sint-NiklaasAan het Stationsplein in Sint-Niklaas heeft Goons&Queens zaterdag een nieuwe tattooshop geopend. De opbrengst van alle tattoos die in het openingsweekend gezet worden, gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Een goed doel dat ook de bekende voetballer Radja Nainggolan nauw aan het hart ligt. Hij kwam dan ook met plezier even langs.

 1. Plattelandscentrum Paddenbroek opende officieel de deuren met groot openingsweekend
  PREMIUM
  Gooik

  Platte­lands­cen­trum Padden­broek opende officieel de deuren met groot openings­week­end

  Het voorbije jaar werd plattelandscentrum Paddenbroek in Gooik volledig vernieuwd. Toeristen en inwoners konden er al enkele weken terecht voor een drankje, maar afgelopen weekend vond er de échte plechtige opening plaats. Het groot openingsevenement met optredens en een heleboel workshops lokte honderden mensen naar de vernieuwde site. Vanaf nu is het voor echt, want Paddenbroek wordt zo een plekje met veel toeristische en educatieve mogelijkheden.
 2. Gloednieuw scholencomplex in Voortkapel moet pareltje qua duurzaamheid worden: “Hiermee stellen we een voorbeeld voor Vlaanderen”
  voortkapel

  Gloednieuw scholencom­plex in Voortkapel moet pareltje qua duurzaam­heid worden: “Hiermee stellen we een voorbeeld voor Vlaanderen”

  In het voorjaar van 2022 starten normaal gezien de werken aan de gloednieuwe basisschool van Voortkapel (Westerlo). De gebouwen moeten een pareltje op vlak van duurzaamheid worden, met onder meer groendaken, geothermie en zonnepanelen. Ook de kinderopvang, inclusief gymzaal, krijgt in het scholencomplex een plekje. De kostprijs van het hele project wordt geraamd op 6,7 miljoen euro, waarvan zo’n 4 miljoen euro wordt gesubsidieerd.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.