Uitbater Diaz Pena Verlez (links) en zaakvoerder Joachim Decrock mochten de bekende voetballer Radja Nainggolan ontvangen voor de opening van de nieuwe tattooshop van Goons&Queens in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Diaz Pena Verlez (links) en zaakvoerder Joachim Decrock mochten de bekende voetballer Radja Nainggolan ontvangen voor de opening van de nieuwe tattooshop van Goons&Queens in Sint-Niklaas. © Kristof Pieters

Voetballer Radja Nainggolan opent nieuwe tattooshop Goons&Queens: “Alleen op mijn benen is nog wat plaats voor extra inkt”

Sint-NiklaasAan het Stationsplein in Sint-Niklaas heeft Goons&Queens zaterdag een nieuwe tattooshop geopend. De opbrengst van alle tattoos die in het openingsweekend gezet worden, gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Een goed doel dat ook de bekende voetballer Radja Nainggolan nauw aan het hart ligt. Hij kwam dan ook met plezier even langs.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 3. Sofie (46) opent Pizzeria Sofia, met échte Napolitaanse pizza’s: “Tijdens lockdown in Napels lessen gevolgd”
  Kortrijk

  Sofie (46) opent Pizzeria Sofia, met échte Napolitaan­se pizza’s: “Tijdens lockdown in Napels lessen gevolgd”

  Sofie Delbeke (46) opent op donderdag 21 oktober Pizzeria Sofia, met echte Napolitaanse pizza’s, op het Sint-Maartenskerkhofplein 8. Napolitanen kwamen speciaal naar Kortrijk, om er steen per steen een Napolitaanse oven te bouwen. Meer nog: Sofie zet ook twee ervaren Italiaanse pizzakoks in. “We brengen een stukje Napels naar Kortrijk, op het mooiste pleintje van de stad.” Opmerkelijk: klanten van de pizzeria kunnen met het project ‘Hart van Kortrijk’ minderbedeelden steunen.