Getuigen van vluchtmisdrijf gezocht

De Volvo S60 raakte zwaar beschadigd.
Facebook De Volvo S60 raakte zwaar beschadigd.
Guillaume Debruyne (19) uit Oostvleteren, die afgelopen weekend zijn auto zwaar beschadigd aantrof, zoekt nog altijd tips naar de dader, die vluchtmisdrijf pleegde.

"Mijn auto werd tussen 4 en 4.40 uur aangereden langs de Lettenburgstraat in Oostkerke, waar ik naar een fuif was geweest", zegt de eigenaar van de Volvo S60. "De dader reed er langs achter tegen, maar vluchtte. Mijn garagehouder schat de schade op 5.000 à 6.000 euro. Volgens mij moet het voertuig van de aanrijder ook zwaar beschadigd zijn. Hij zal ook wel naar een garage moeten gaan", denkt Guillaume. Hij weet ondertussen dat de dader reed met een Renault Clio 3 van het bouwjaar 2005.


"Dat werd door mijn garagist ontdekt. Er zaten nog brokstukken van die auto in mijn bumper. Ik hoop dat er nog getuigen opduiken die iets meer weten over het ongeval. Ik heb lang moeten sparen voor die auto, prettig is anders."


Wie meer weet over de feiten kan contact opnemen met de lokale politie of met de eigenaar zelf via het nummer 0470/525247.


(DBEW/CMW)