Winterpop-up Pjeirefretter opent de deuren: nieuw bier doet het alvast goed

Opening Winterpop up Pjeirefretter 2019-2020 - Tapteam van dienst.
Marc Baert Opening Winterpop up Pjeirefretter 2019-2020 - Tapteam van dienst.
De deuren van de winterpop-up van Pjeirefretter zijn geopend verklaard. Vrijdagavond vanaf 18 uur liep de zaak vol met mensen die benieuwd waren naar het nieuwe bier PJF Cacao. En ook het vestimentaire nieuwtje, met name de PJF kousen, gingen vlotjes over de toog. 
Opening Winterpop up Pjeirefretter 2019-2020 - de PJF sokken.
Marc Baert Opening Winterpop up Pjeirefretter 2019-2020 - de PJF sokken.

De mensen kwamen, proefden en zagen dat het goed was. “Ik ben fan. Het is vernieuwend en speciaal”, zegt Tessa De Kerf (27). Haar vriend Dylan Bermudez (26) vindt het dan weer net iets meer voor vrouwen. “Het is een lekker biertje, al denk ik dat het vooral bij de dames in de smaak zal vallen. Ik blijf genieten van hun eerste PJF.” Ook Tine Paredis en Jens Leen van PJF zelf delen die mening. Met de toetsen van framboos en cacao verwondert dat eigenlijk niet echt. Welke vrouw wil dat nu niet? Al moet het gezegd zijn: ook bij de mannen lijkt het rode goedje vlotjes binnen te gaan.

Opening Winterpop up Pjeirefretter 2019-2020 - Tessa De Kerf en Dylan Bermudez.
Marc Baert Opening Winterpop up Pjeirefretter 2019-2020 - Tessa De Kerf en Dylan Bermudez.

De muzikale vibes werden verzorgd door verschillende DJ’s en de afterparty liep bijgevolg tot na middernacht door.

Wie wat meer te weten wil komen over het bier: klik hier voor een filmpje waarin ze alles over PJF Cacao uit de doeken doen. Voor meer informatie over de winterpop up neem je best een kijkje op de website of Facebookpagina.

Opening Winterpop up Pjeirefretter 2019-2020.
Marc Baert Opening Winterpop up Pjeirefretter 2019-2020.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.