Voor elk wat wils op Kasseifeesten

Zaterdag is er de tweede editie van de zeepkistenrace.
Lukas Zaterdag is er de tweede editie van de zeepkistenrace.
Comité Vithael nodigt iedereen komend weekend uit op haar jaarlijkse Kasseifeesten. Deze vinden plaats in en rond zaal Ons Huis in de Thaelstraat. Groot en klein, jong en oud kan er een heel weekend terecht voor een mix van activiteiten, met aandacht voor sport en cultuur, zonder de innerlijke mens te vergeten.

“Vrijdag 17 mei starten we om 20 uur met een quiz in zaal Ons Huis”, vertelt Jeroen Loos van comité Vithael. “Een natje en droogje zal niet ontbreken, en natuurlijk is meedoen veel belangrijker dan winnen.”

Zaterdag 18 mei staat er een hele waaier aan activiteiten op het programma, met om 14 uur de tweede editie van de zeepkistenrace. “Het parcours neemt ons mee door het historisch hart van de wijk Kassei, maar behalve sightseeing staan natuurlijk de sportieve prestaties voorop. Vanaf 18 uur is iedereen welkom in zaal Ons Huis voor een stoofvleesfestijn.”

Aansluitend start om 20 uur het Bingo- spel: drie ronden worden gespeeld, met in elke ronde drie prijzen.

En wie na een goedgevulde zaterdag nog de kracht vindt om na een ongetwijfeld veel te korte nacht zondagochtend opnieuw naar de Thaelstraat af te zakken, kan terecht op de speelplaats van de Heilig Hartschool waar het traditionele ‘Levend Kickertornooi’ plaatsvindt. “Dat staat garant voor heroïsche wedstrijden en bikkelharde duels. Maar het is toch vooral een zeer toegankelijk evenement voor de hele familie. De eerste wedstrijd start om 11 uur, de finale is voorzien omstreeks 18 uur. De hele dag door kan je genieten van frisse dranken, verse broodjes, warme croques en verkoelende ijsjes.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.