VIDEO. Lijsttrekker Jessika Soors (Groen) laat deradicalisering achter zich: “Ik ga mij volledig op de politiek smijten”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Jessika Soors, lijsttrekker voor de Kamer voor Groen, trok deze morgen naar de stembus in basisschool Kinderkoppen in de wijk Kassei. De voormalige deradicaliseringsambtenaar van Vilvoorde is vanop de eerste plek uiteraard vrijwel zeker van een zitje in het parlement.

“Ik ben toch wel nog zenuwachtig, maar langs de andere kant is de campagne voorbij hé”, vertelt ze. “Het is uit mijn handen nu. Er is mijn eigen resultaat maar ik zou ook heel graag een paar van mijn collega’s mee naar het parlement krijgen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de resultaten voor onze partij.”

Soors is na de Paasvakantie definitief gestopt als deradicaliseringsambtenaar in Vilvoorde om zich volop op de campagne te kunnen richten. “Het zal vanavond duidelijk zijn of ik daar de juiste beslissing in genomen heb”, lacht ze. “Ik ben ook niet van plan om politiek verlof te nemen. Als ik de kans krijg, zal ik mij volledig op de politiek smijten.” 

Jessika Soors duidt zichzelf aan op de kandidatenlijst voor de verkiezing van de Kamer.
Dimitri Berlanger Jessika Soors duidt zichzelf aan op de kandidatenlijst voor de verkiezing van de Kamer.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • marina bonroy

    Eens 't postje vast is 't niet meer nodig te slijmen.