Twee cannabisplantages opgerold

Een van de plantages werd aangetroffen in de Hellingstraat.
Lukas Een van de plantages werd aangetroffen in de Hellingstraat.
De politie heeft twee cannabisplantages ontdekt in Vilvoorde. Een ervan bevond zich in een pand op de Houtemsesteenweg, de andere in de Hellingstraat, pal in het centrum. 

“In de Houtemsesteenweg werden ongeveer 850 cannabisplanten aangetroffen, in de Hellingstraat gaat het ongeveer over 375 exemplaren”, zegt Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde. “Op dit laatste adres werden ook drie personen aangetroffen en opgepakt. Twee van hen worden morgen voor de onderzoeksrechter geleid voor teelt van verdovende middelen in het kader van een vereniging.” 

Het gaat om een 40-jarige Turk uit Vilvoorde en een 54-jarige Turk uit Brussel. Volgens het parket is er momenteel geen link tussen de twee plantages.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.