Toegankelijke fuif in spiegeltent

De spiegeltent staat opnieuw op de Grote Markt.
Lukas De spiegeltent staat opnieuw op de Grote Markt.
De stad organiseert op zondag 30 december van 14 tot 19 uur in samenwerking met dansvereniging VIDAK een toegankelijke fuif in de spiegeltent.

De Vilvoordse adviesraad voor personen met een beperking is zeer enthousiast over de organisatie van dit evenement op de nieuwe en toegankelijke Grote Markt. “Dat het evenement in de spiegeltent georganiseerd wordt met haar grandeur, klasse en uitstraling, maakt de beleving alleen maar mooier”, klinkt het.

Dansvereniging VIDAK verzorgt een toegankelijke dansinitiatie en DJ Benny Blue speelt gedurende een hele namiddag de pannen van het dak.  De stad voorziet de nodige vrijwilligers om assistentie te verlenen en VIDAK trakteert de dansers op sandwiches. Bovendien is de inkom volledig gratis.

De tent wordt overigens gedurende het hele winterprogramma volledig toegankelijk gemaakt zodat iedereen zich welkom voelt. 

Meer info bij de Dienst sociale zaken en op het telefoonnummer 02/255.79. 21.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.