Rode Neuzen Dag zoekt jongeren die willen getuigen over mentale en fysieke weerbaarheid

Birgit Van Mol als ambassadeur van Rode Neuzen Dag
DPG media Birgit Van Mol als ambassadeur van Rode Neuzen Dag
De voorbije jaren stond Rode Neuzen Dag in het teken van mentale problemen bij jongeren, maar in 2019 gaat de goededoelen-actie, waar uw krant Het Laatste Nieuws partner van is, een stapje verder. Niet alleen jongeren met mentale problemen staan in de kijker, Rode Neuzen Dag wil de sociale, mentale en fysieke weerbaarheid van álle jongeren versterken. Om andere jongeren te inspireren gaan wij daarom op zoek naar getuigenissen over sociale, mentale en fysieke weerbaarheid. 

Heeft het leven jou op een bepaald moment ferm uitgedaagd? Heb je een getuigenis waarmee je leeftijdsgenoten wil aanmoedigen of inspireren? Heb jij iemand bij jou in de klas enorm kunnen helpen op de ene of andere manier? Ben je als persoon veranderd door iets wat je meegemaakt hebt en wil je met jouw verhaal anderen inspireren? Sharing is caring geldt zeker ook hier. Daarom zouden we heel blij zijn als je even de tijd nam om je verhaal neer te pennen en naar ons door te sturen. Die verhalen kan je dit formulier insturen. Wij behandelen alles wat je schrijft vertrouwelijk. Geen zorgen dus dat jij plots jouw verhaal ziet verschijnen zonder dat je er ons de toestemming voor gaf. Je hoort snel van ons!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.