Rivalen vechten tot bloedens toe

Baert Marc
Een twintiger uit Vilvoorde riskeert een celstraf van zes maanden met uitstel voor twee feiten van partnergeweld en een vechtpartij met de ex van zijn vriendin.

Op 3 april 2017 kwam het tot een stevige vechtpartij voor het appartement van de ex van S.D. De man kwam hun gemeenschappelijk kind ophalen, maar wilde ook de nieuwe vriend van zijn ex een lesje leren. Hij had immers gehoord dat die zich al meermaals agressief had gedragen tegenover zijn ex. Uiteindelijk gingen de twee voor het appartement tot bloedens toe op de vuist. Om deze reden werd voor S.D. een celstraf van 2 maanden met uitstel gevorderd. Zijn rivaal J.V. riskeert 6 maanden met probatie-uitstel. De vermoedens van S.D. bleken immers correct. V. had zich minstens twee keer vergrepen aan zijn vriendin. Daarom vraagt het parket dat de man een cursus agressiebeheersing volgt. Uitspraak op 28 maart. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.