Exclusief voor abonnees

Restorecensie The Bistronomy****: Tongstrelend menu in perfecte balans

The Bistronomy - Voorgerecht: coquilles afgewerkt met truffel
Marc Baert The Bistronomy - Voorgerecht: coquilles afgewerkt met truffel
Op een rustige avond tijdens de week laten we ons ertoe verleiden een bezoekje te brengen aan The Bistronomy. Het restaurant dat gelegen is aan Living Tomorrow in Vilvoorde en waar sterrenchef Marc Clément achter het fornuis staat. Wie een futuristisch ingericht restaurant verwacht, heeft het mis. Je komt binnen in een warm kader, wordt in de watten gelegd en gaat met een gevuld, doch niet volgepropt gevoel weer buiten.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.