Oplossing gevonden voor ‘t Zeepaardje: maandag kan er weer gezwommen worden

‘t Zeepaardje heropent komende maandag.
Lukas ‘t Zeepaardje heropent komende maandag.
Goed nieuws voor alle waterratten in de regio. Er is een tijdelijke oplossing gevonden voor het verlichtingsprobleem en stedelijk zwembad ‘t Zeepaardje kan maandag 25 februari opnieuw openen.

Op 21 januari werd bij werken aan de elektriciteit in de zwembadhal aanzienlijke schade toegebracht. Daardoor zag het stadsbestuur zich genoodzaakt om het stedelijk zwembad te sluiten. Geschat werd dat de herstellingswerken zo'n 10 weken in beslag zouden nemen en het zwembad dus pas rond Pasen opnieuw gebruikt zou kunnen worden. 

Een tijdelijke oplossing bleek nu toch veel sneller voorhanden. “Dankzij een tijdelijke ingreep kunnen we het zwembad op maandag 25 februari opnieuw openen voor de scholen, het publiek en de sportverenigingen”, zegt een tevreden Sportschepen Moad El Boudaati (sp.a). “De lessen aquagym zullen hervatten na de krokusvakantie op maandag 11 maart.”

Deze tussentijdse oplossing is echter geen structurele herstelling van de opgelopen schade. “Er wordt vooropgesteld deze uit te voeren tijdens de jaarlijkse sluiting in de kerstvakantie om zo de overlast voor gebruikers te beperken.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.