Opgelet: rijstroken op viaduct Vilvoorde afgesloten voor onderhoudswerken

Op de binnenring worden overdag één en ‘s nachts twee rijstroken afgesloten.
Lukas Op de binnenring worden overdag één en ‘s nachts twee rijstroken afgesloten.
Sinds gisterenavond 21 uur wordt er gewerkt aan het viaduct van Vilvoorde, op de Brusselse binnenring. Eén van de vier grote brugvoegen van het viaduct wordt hersteld, en bestuurders moeten rekening houden met hinder. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

De werken gingen gisteren om 21 uur van start en duren tot maandagochtend 27 mei 5 uur. Tijdens deze periode beschikt het verkeer op de binnenring overdag over twee in plaats van drie rijstroken en ‘s nachts over één rijstrook. De toegelaten maximumsnelheid wordt verlaagd tot 70 km/u.

Tijdens de renovatiewerken aan het viaduct in 2011 werden alle brugvoegen vernieuwd, maar door de zware belasting van de rechtse rijstroken moet er nu een onderhoud gebeuren.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Cooks

    Onderhoud is nu eenmaal nodig wil men geen Genuase toestanden krijgen.

  • willem merken

    Onderhoud moet gebeuren, nu alleen hopen dat de gebruikers van de resterende vakken de snelheid respecteren en geen werkers in gevaar brengen.

  • Dries Peeters

    volgens de sossen/groenen zal dat minder files opleveren. volgens hun logica kunnen we alles terugbrengen naar 1 rijstrook dan zullen we nog sneller toekomen.