Oeps, signalisatie niet gezien? Auto rijdt zich vast in vers gegoten beton

.
rv .

Een bestuurder reed vrijdagnamiddag omstreeks 14.30 uur met zijn wagen in de natte beton aan de rotonde bij Medialaan, waar recent werken zijn begonnen. Nochtans werd de rotonde omgeven door verschillende paaltjes en een signalisatiebord. 

“In dit geval spreekt de politie van beschadiging aan onroerend goed”, zegt politiewoordvoerster Cathérine Bodet. “Maar er zal moeten gekeken worden of de bestuurder opzettelijk in het beton reed of niet. Daarna pas kunnen we beslissen welke sanctie de man krijgt.” Wel zal er een proces-verbaal worden opgesteld.

RV15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • janssens ivo

  Gedurende een week tijdens de werken reden tientallen chauffeurs door het verbod van de eenrichtingstraat. Waarom kunnen automobilisten de borden van werken niet respecteren? Waar is de controle voor de veiligheid van de wegenwerkers? Als ik met een auto rij mag ik toch alles?

 • Bill Van Mechelen

  Veel bestuurders rijden nu ook in de verkeerde rijrichting de rotonde over.

 • Josse Vos

  Signalisatie staat verkeerd...ik zou ook de rotonde nemen indien dat bord daar inderdaad zo zou staan en wie iets anders komt te vertellen moet zich laten nakijken.

 • Kirsten Hershe

  Verkeersborden, omleidingen, snelheidsborden staan er steeds uitsluitend voor mij en niet voor alle andere weggebruikers. Zie dat genoeg hier in onze straat waar zone 30 geldt, tegen 70km/u en zelfs rapper voorbij vlammen is geen uitzondering maar eerder regel. En flitsen? Eén keer paar jaar als tijd of goesting hebben.

 • Dirk De Buyst

  Mr. Huughe, en het verbodsbord C3? Mag je gewoon voorbij rijden? Terug naar de rijschool, beste vriend!