Machelenstraat van 2 tot 6 september afgesloten voor alle verkeer

De werken duren tot 6 september.
rv De werken duren tot 6 september.
Een aannemer start op maandag 2 september in opdracht van de gemeente Machelen met grootschalige asfalteringswerken in de Vilvoordelaan.

Omdat de straat tijdens de werken toch afgesloten zal zijn voor alle verkeer, maakt de stad Vilvoorde van de gelegenheid gebruik om door dezelfde aannemer ook de asfaltverharding in de Machelenstraat te vernieuwen. Tevens zal de afwatering van de straat ter hoogte van de spoorwegbrug geoptimaliseerd worden, omdat hier in het verleden al meermaals problemen van plasvorming en waterstagnatie voorgekomen zijn. De aannemer schat dat de werken op één week afgerond kunnen zijn.

Dat betekent dat van 2 tot 6 september geen verkeer mogelijk zal zijn in de Machelenstraat. Het doorgaand verkeer zal vanop de Woluwelaan en de Schaarbeeklei omgeleid worden naar de Broekstraat en de Kerklaan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.