Leerlingen Campus De Brug behalen SODA-attest

De leerlingen van Campus De Brug met hun SODA-attest.
Lukas De leerlingen van Campus De Brug met hun SODA-attest.
GO! Campus De Brug uit Vilvoorde zette haar leerlingen van de tweede en de derde graad die een zogenaamd ‘SODA-attest’ behaalden in de kijker met een proclamatie, receptie en een geschenkje.

Het behalen van een SODA-attest is dan ook niet niks. Deze leerlingen scoren uitmuntend op zowel stiptheid, orde, discipline als attitude. En laat dat nu net belangrijke competenties zijn voor de bedrijfswereld bij hun zoektocht naar jobstudenten en uiteraard ook andere werknemers.

Campus De Brug werkt al enkele jaren samen met de vzw SODA+, een vzw die bruggen bouwt tussen werkgevers die belang hechten aan professionele attitudes en leerlingen die daaraan voldoen.

“De school evalueert de leerlingen aan de hand van strenge criteria en geeft de leerlingen tijdens het schooljaar de nodige feedback om bij te sturen”, zegt directeur Dennis Holbrechts. “Het resultaat is dat leerlingen die het attest behalen geregistreerd worden in een databank waaruit bedrijven die zich verbonden met SODA hun stagiairs, jobstudenten en werknemers kiezen.”

DHL-Logistics is slechts één van de vele partnerbedrijven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.