Incovo plaatst tijdelijke vuilnisbak

De vuilnisbak blijft staan als hij goed gebruikt wordt.
Incovo De vuilnisbak blijft staan als hij goed gebruikt wordt.
Incovo heeft een tijdelijke vuilnisbak geplaatst in het parkje van de Wipstraat. 

Als die goed gebruikt wordt (lees: enkel klein afval zoals hondenpoep en blikjes, geen thuisafval en geen sluikstort) blijft hij staan en houdt hij de buurt mee proper. Wordt er misbruik van gemaakt, dan wordt hij weer weggenomen. Jij kan trouwens zelf ook helpen door misbruik te melden via proper@incovo.be.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dimitri Dedeyne

  En in de Mergelput is hij weggehaald, en de glasbollen ook omdat het een sluikstort was elke keer.

 • Denise Van Pellecom

  Die vuilbak zal er dus NIET lang staan. Wij Belgen kuisen als vrijwilliger wel het vuil van anderen op. Zij lachen ons gewoon uit en plaatsen DAGELIJKS op het zelfde plaatsje hun vuilzakje steeds maar opnieuw. Wordt toch opgekuist. Zeer frustrerend!

 • Michel Noach

  Dit is echt groot nieuws uit Vilvoorde.... De overheid moet er voor zorgen dat vuilbakjes regelmatig geleegd worden, ze zitten dikwijls propvol. Ook staan er te weinig (Roosevelt, onder andere, maar ook Hendrik 1 lei) Hoe groot of klein de vuilbakjes mogen zijn, er zullen altijd mensen zijn die er inderdaad hun huisvuil achterlaten. Camera's zullen hier geen soelaas brengen, er zal dan elders gestort worden.

 • Lieven De Bruyn

  Is dit een grap? ELKE Vilvoordse vuilnisbak wordt misbruikt door mensen die er hun huishoudafval en zomeer in proppen! In sommige parken zie je ze zelfs met een kinderbuggy van vuilnisbak naar vuilnisbak wandelen; zonder kind hoor, wel gevuld met zakjes...