Gewapende overval op Carrefour Vilvoorde

overval op winkel in Vilvoorde
Baert Marc overval op winkel in Vilvoorde
Een gemaskerde man overviel donderdagavond omstreeks 18.30 uur de Carrefour in de James Ensorlaan. Hij richtte daarbij zijn wapen op zowel de kassierster als op de klanten. Op het moment van de overval was er volgens de winkeliers een agent aanwezig die niet in dienst was.

De man liep de winkel binnen en bedreigde de kassierster meteen met een wapen. Ook richtte hij het wapen op de klanten. Op die manier beval hij hen om samen aan de kassa te staan, zodat hij iedereen in het vizier kon houden. Een collega van de kassierster probeerde de dader nog te bedaren en verzocht hem om het wapen naar beneden te richten. 

Op het moment van de feiten stond een agent aan te schuiven aan de kassa. De politieman was niet in dienst en belde zo spoedig mogelijk naar zijn collega’s. 

Getuigen zagen dat de dader opgewacht werd door twee kompanen die net als hem gemaskerd waren. Daarna zou het drietal gevlucht zijn met een wagen die om de hoek geparkeerd stond. 

Het parket van Halle-Vilvoorde liet weten dat er voorlopig nog geen verdachten werden aangehouden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.