Frituur Op ’t Hoekske opent opnieuw de deuren, mét nieuwe uitbaters

Frituur Op ’t Hoekske heeft nieuwe uitbaters: Niels en Thomas.
Marc Baert Frituur Op ’t Hoekske heeft nieuwe uitbaters: Niels en Thomas.
Frituur Op ’t Hoekske op het Kassei in Vilvoorde heeft opnieuw nieuwe uitbaters. Jeugdvrienden Niels Smeets (22) uit Vilvoorde en Thomas Debast (22), die naar Machelen verhuisde, staan in de startschoenen van hun nieuwe uitdaging. 

“Mensen moeten vooral ons stoofvlees, de balletjes in tomatensaus en de vol-au-vent eens proberen. Die zijn namelijk allemaal zelf gemaakt door kok Niels. Ons stoofvlees bereiden we trouwens met het Vilvoordse bier Pjeirefretter”, zegt Thomas opgetogen.

De zaak werd na eigenaar Armando ongeveer acht maanden uitgebaat door Nikita en Sven. Zij sloten enkele maanden geleden de deuren.

Frituur Op ’t Hoekske heeft nieuwe uitbaters: Niels en Thomas
Marc Baert Frituur Op ’t Hoekske heeft nieuwe uitbaters: Niels en Thomas