Drie gouden jubilarissen in Vilvoorde

Gouden jubileum voor drie koppels. Onlangs vierden zowel Etienne Laurent & Denise De Crée als Petrus De Buijser & Lydia Peeters als Jean Cools & Elise Buijens hun vijftig jaar huwelijk.

Etienne (‘45) en Denise (‘48) vierden in salon de Romerée. Ze kregen en dochter en kleindochter waarvoor ze met veel plezier rondrijden. Verder houden ze van lekker eten, reizen en gaan ze graag naar zee.

Gouden jubileum: op de foto Etienne en Denise samen met de bevoegde schepenen
RV Gouden jubileum: op de foto Etienne en Denise samen met de bevoegde schepenen

Ook Petrus (‘48) en Lydia (‘50) kennen elkaar al lang. Hij reed 30 jaar met de vrachtwagen zowel nationaal als internationaal. Zij werkte voor Delacre. Hij ging vroeger boogschieten en biljarten, nu delen ze samen een hobby en houden zo nu en dan van een partijtje vissen.

Gouden JubileumPetrus en Lydia
RV Gouden JubileumPetrus en Lydia

Tot slot huwden ook Jean (‘47) en Elise (‘48) in 1969. Ze hebben een zoon en twee kleinkinderen. Vroeger stonden ze samen op de markt om textiel te verkopen, nu doen ze het wat rustiger aan.

Gouden jubileum: Jean en Elise
RV Gouden jubileum: Jean en Elise

Dikke proficiat en doe er nog vele jaren bij!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.