Deze drie Vilvoordse sportievelingen gingen met trofeeën aan de haal

Sportievelingen vallen in de prijzen van links naar rechts: Moad El Boudaati, Noor Vidts, Mehdi AMri, Raymond Seneca en Hans Bonte
RV Sportievelingen vallen in de prijzen van links naar rechts: Moad El Boudaati, Noor Vidts, Mehdi AMri, Raymond Seneca en Hans Bonte
Drie keer hoera voor de drie winnende sportievelingen van het jaar. Vrijdagavond ontvingen Mehdi Amri, Noor Vidts en Raymond Seneca hun trofee op het stadhuis in Vilvoorde.

De leden van de sportraad beraadde zich over de verschillende categorieën en maakte vrijdagavond de laureaten bekend. Mehdi Amri kreeg de trofee voor beloftevolle jongere. Hij kan de mensen perplex laten staan met zijn panna-skills. Het sportjuweel ging naar Noor Vidts (VAC), die uitblinkt in de atletiek en Raymond Vervloet (VAC) voor sportverdienste van het jaar.

Na de plechtige overhandiging door schepen voor Sport, Moad el Boudaati en burgemeester Hans Bonte ging de receptie van start.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.