Carnavalsraad brengt opnieuw lichtstoet op de been

De kleurrijke stoet trekt op 5 maart opnieuw door de straten.
Archieffoto Lukas De kleurrijke stoet trekt op 5 maart opnieuw door de straten.
Carnavalsraad Vilvoorde organiseert opnieuw een lichtstoet op Vette Dinsdag. Op dinsdag 5 maart om 19.33 uur trekt de carnavalsstoet door de stad. Naast de Vilvoordse groepen nemen ook groepen uit heel Vlaanderen en een aantal prinsendelegaties deel aan de stoet.

Opdat de carnavalsstoet langs de kermis kan gaan, zal het parcours er als volgt uitzien: Mechelsesteenweg – Mechelsestraat – Rooseveltlaan – Nowélei – Leuvensestraat - Campionlei – Rooseveltlaan. De stoet wordt ontbonden ter hoogte van de school Virgo+. Daar zal ook het podium staan waar de carnavalsgroepen zich presenteren voor de jury. Na de stoet vindt de paardenkoppenworp plaats aan dit podium.

Wie interesse heeft om zijn zaak die dag in de kijker te zetten in de reclamestoet, kan contact opnemen met de dienst Cultuur en Evenementen via tel.: 02/255.79.52 of evenement@vilvoorde.be. Inschrijven kan tot en met 8 februari.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.