Brug tussen Houtem en Boekt nog steeds niet open

Voetgangers en fietsers kunnen wel over

Werken aan brug Houtem - Boekt E19
Google Maps Werken aan brug Houtem - Boekt E19
De werken aan de brug in Houtem over de E19 duren langer dan voorzien. Volgens de eerste planning zouden de werken voltooid zijn einde november. Vervolgens probeerden ze klaar te raken voor het bouwverlof maar door de weersomstandigheden mocht ook dat niet lukken. De werken startten in september en zijn nodig om de brug waterdicht te maken en een nieuw wegdek aan te brengen.

In de Kerstvakantie kunnen voetgangers en fietsers de brug wel gebruiken. Gemotoriseerd verkeer moet de intussen gekende omleiding blijven volgen de komende weken. Die omleiding loopt richting Mechelen via de Damstraat, de Elewijtsesteenweg en de Tervuursesteenweg en richting Steenokkerzeel via de Grensstraat, de Sint Martinuslaan, de Peeterslaan en de Tervuursesteenweg.

In maart 2020 werken ze opnieuw aan de brug. Dan krijgt het onderstel een poetsbeurt en brengen ze een beschermlaag aan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.