“Lag die wapenstok hier nog? Totaal vergeten!”

Baert Marc
Een Vilvoordse twintiger is veroordeeld tot 1 maand cel voor verboden wapenbezit. Bij een huiszoeking trof de politie een uitschuifbare wapenstok aan.

De 20-jarige man was betrokken bij een onderzoek naar drugshandel. Speurders voerden daarom een huiszoeking uit in zijn woning te Vilvoorde. Op zijn kleerkast troffen ze een uitschuifbare wapenstok aan. “Och, ligt die hiér? Dat was ik al lang vergeten”, bekende hij spontaan tegen de agenten. De man gaf toe dat hij de wapenstok van een vriend had gekregen. “Ik had toen een dispuut met een kennis en ik meende dat dat wel eens uit de hand kon lopen”, klonk het voorts nog. Een minnelijke schikking van 350 euro negeerde hij. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guy Peetroons

    Peetroons Guy Het ligt bij hem thuis , dus van waar hij komt of van wie hij is maakt niet uit. Alleen is die wapenstok niet op zijn kast gekomen. Dus opdraaien voor de straf en geen minnelijke schikking. In mijn vrachtwagen lag ook eens een knuppel die hebben ze gewoon meegenomen en 50€ betaalt. Overtreding van wet moet bestraft worden, anders schaf de wetten dan af geen discussies meer en ieder doet wat hij wil. Zoals ze nu toch doen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!