Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

Vijftiger pleegt al 10 jaar exhibitionisme langs kant van de weg

Mol/Geel/MeerhoutEen 52-jarige man uit Meerhout maakte er meer dan tien jaar lang een hobby van om zichzelf te bevredigen in het openbaar. Hij wenkte daarbij vrouwen die voorbij fietsten of wandelden. Ook een 15-jarig meisje uit Geel werd zijn slachtoffer.

 1. REPORTAGE – Eerste kerstweekend in Oostende: Stormloop op mondmaskers en genieten onder een lichttunnel
  PREMIUM
  Oostende

  REPORTAGE – Eerste kerstweek­end in Oostende: Stormloop op mondmas­kers en genieten onder een lichttun­nel

  De 600.000 zuinige kerstlichtjes branden, de kerstmarkt in het Leopoldpark is geopend en de lichttunnel in de Adolf Buylstraat geeft het juiste ritme aan. Het is gezellig tijdens het eerste kerstweekend in Oostende. Een grote drukte is het niet maar de bezoekers die er zijn, kunnen alleen maar lof spreken over de vele inspanningen die het stadsbestuur heeft gedaan. Het meest succesvolle shoppingadresje? De mondmaskerwinkel.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.