Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Vierde verdachte gevat van jongerenbende

De KlingeDe politie heeft een vierde verdachte gevat van een recente diefstal met geweld in De Klinge. Het gaat om een meerderjarige Nederlander die net over de grens woont.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. ‘Assenede Vertelt’ herdenkt verzetsheld Christian Verougstraete en neemt peterschap over monument op zich: “Mogen zijn heldendaden nooit vergeten”
  Assenede

  ‘Assenede Vertelt’ herdenkt verzets­held Christian Verougs­trae­te en neemt peterschap over monument op zich: “Mogen zijn heldenda­den nooit vergeten”

  Vandaag is het 77 jaar geleden dat verzetsheld Christian Verougstraete om het leven kwam. Erfgoedvereniging ‘Assenede Vertelt’ zorgde deze ochtend voor een pakkend eerbetoon. De leden van de vereniging nemen voortaan ook het peterschap voor het monumentje ter ere van Christian Verougstraete in de Weverstraat op zich.