Zondag smoefelen en fietsen in Veurne

Zondag is het tijd voor de jaarlijkse Veurnsch Smoefeltocht
Benny Proot Zondag is het tijd voor de jaarlijkse Veurnsch Smoefeltocht
Het belooft een mooi weekend te worden. Ideaal dus voor een fietstochtje. Zondag kan je deelnemen aan de Veurnsche Smoefeltocht.

Dat is een leuke gezinsfietstocht van 35 kilometer die tussen 13 en 14 uur start aan de eetzaal van het College in de Karel Coggelaan. Onderweg genieten de deelnemers op een vijftal stopplaatsen van een hapje en drankje. Het thema is ‘tewerkstelling vroeger en nu in Veurne’. Via re-enacting, filmbeelden en foto’s wordt dat duidelijk. De tocht loopt ook langs nieuwe tewerkstellingsvormen zoals een bio-boerderij of een innovatief bedrijf. Wie vandaag nog zijn ticket bestelt betaalt 10 euro (volwassenen) of 7 euro (tot twaalf jaar). Vanaf morgen zaterdag is dat vier euro meer per persoon. Rep je dus naar de toeristische dienst op de Grote Markt. De Smoefeltocht is een organisatie van ACV, beweging.net, CM, OKRA, Femma, Samana en de Fietsbieb Veurne. Meer informatie krijg je van coördinator Peter Debaenst op 0476 95 90 11.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.