Onafscheidelijk op reis, nu samen in K3-film

MAMA BEZORGT VAKANTIEVRIENDINNEN ONVERGETELIJK WEERZIEN

Niki en Ona gingen met het hele gezin op foto met de meisjes van K3.
Studio 100 Niki en Ona gingen met het hele gezin op foto met de meisjes van K3.
Ona (5) uit Bulskamp en Niki (6) uit Brugge leerden elkaar eerder dit jaar kennen op reis in Mallorca. Dat ze samen K3 zouden ontmoeten, een figurantenrolletje zouden krijgen in de film 'K3 love cruise' en ook nog eens naar de première ervan zouden mogen gaan, was voor hen één grote verrassing. Mama Vanessa (31) uit Bulskamp krijgt er nog steeds een warm gevoel van.

Bekijk het filmpje van het blije weerzien op


onze website:


www.hln.be/ vriendinnetjes


"Eind mei reisden we naar Mallorca", doet Vanessa Delanghe het verhaal. "Ona is onze enige dochter en hoorde in het hotel plots een West-Vlaams kindje. Eindelijk iemand die ik begrijp, moet ze gedacht hebben. Ze zwommen samen en leefden zich uit met de animatie in het hotel. Van 's morgens tot 's avonds zongen ze liedjes van K3, hun favoriete meidengroep. Er vloeiden tranen toen we naar huis terugkeerden. Wij naar Bulskamp bij Veurne en Niki naar Brugge. Maar via Facebook hielden we contact. Ik wilde hen op een originele en onvergetelijke manier terug samenbrengen. Toevallig deed ik mee aan een wedstrijd van Sunweb en ons vriendschapsverhaal charmeerde de jury zodanig, dat we wonnen. De laatste woensdag van juni mochten we naar Rotterdam voor wat dé verrassing in het jonge leven van onze meisjes zou worden. Ona en Niki vielen elkaar in de armen en keken verbaasd op toen plots ook de meisjes van K3 voor hun neus stonden. Ze maakten even tijd voor een praatje en iedereen was door het dolle heen."

Ona uit Bulskamp en Niki uit Brugge tijdens hun vakantie in Mallorca waar ze elkaar leerden kennen.
Repro Gudrun Steen Ona uit Bulskamp en Niki uit Brugge tijdens hun vakantie in Mallorca waar ze elkaar leerden kennen.

Bijzondere ervaring

"Op weg naar Rotterdam had Ona K3 nog gezien in een krantenartikel over hun nieuwste film. Even later kreeg ze te horen dat ze mocht meespelen als figurant", lacht Vanessa. Ook de mama's waren welkom op de set. "We zijn te zien in een scène waarin de personages Marcel en Bas spelen. Marcel komt aangereden met een kar vol koffers. Of dat allemaal even vlot verloopt, mag ik niet verklappen. Wij moesten enkel in de gang passeren, maar ondertussen hebben we alle acteurs van dichtbij kunnen zien. Een erg bijzondere ervaring, met 9 december als hoogtepunt. Toen mochten we naar de première en zagen we onszelf voor het eerst op het witte doek. Onze monden vielen open. Dit is zo'n moment dat je maar één keer in je leven meemaakt. En alsof dat nog niet genoeg was, kregen we van Sunweb nog een reis cadeau. Het was de bedoeling om die samen met Niki en haar ouders te doen zodat onze dochters weer samen konden ravotten. De mama van Niki is echter bezig met een opleiding en kan momenteel moeilijk een vakantie plannen. Wij hebben ons verlof volgend jaar naar Rhodos al vastgelegd. De foto's zullen we zeker uitwisselen met Niki en haar ouders, want in Mallorca zijn er warme vriendschapsbanden gesmeed en die zijn door het K3-avontuur alleen maar sterker geworden. Dit vergeten we nooit."

Voor Ona en Niki kwam een droom uit toen ze mochten meespelen in de film 'K3 Love Cruise'. Een woordje van dank was dan ook op zijn plaats.
Studio100 Voor Ona en Niki kwam een droom uit toen ze mochten meespelen in de film 'K3 Love Cruise'. Een woordje van dank was dan ook op zijn plaats.