Nieuwe melding van carjacking in Veurne blijkt... verkeersagressie tussen liefdesrivalen

Maandag vond er een wilde carjacking plaats in Veurne.
Jelle Houwen Maandag vond er een wilde carjacking plaats in Veurne.
In Veurne is gisterenavond een nieuwe melding van een carjacking binnengelopen. Rond 19 uur ontstond veel tumult en geroep op straat op het kruispunt van de Astridlaan met de Noordstraat. Getuigen zagen hoe een man in het midden van de weg stond en een wagen tegenhield. 

De politie werd gebeld en er werd melding gedaan van een aanrijding en carjacking. Daardoor kwamen opnieuw verschillende ploegen ter plaatse, met een team vanuit Westkust als versterking. Uiteindelijk bleek er van een carjacking geen sprake te zijn. 

Wel hadden twee liefdesrivalen het met elkaar aan de stok gekregen toen een van de mannen ontdekte dat zijn vrouw er een affaire op nahield. Hij probeerde te verhinderen dat zijn liefdesrivaal met de wagen zou vluchten en belemmerde hem de weg. Hij nam ook de sleutels af. Er ontstond een erg verhitte discussie maar het kwam niet tot een aanrijding. 

De politie stelde een pv op wegens verkeersagressie. Het feit dat er meteen melding kwam van een carjacking toont volgens de politie aan dat de feiten van maandag een stevige indruk nagelaten hebben in Veurne. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.