Mooneye (De Nieuwe Lichting) en Elise K (The Voice) op Veurne La Fête

Elise K uit Veurne deed mee aan The Voice van Vlaandere
Veurne la fête Elise K uit Veurne deed mee aan The Voice van Vlaandere
Veurne La Fête, het gratis festival waarmee Veurne op vrijdag 6 september uitpakt op de Grote Markt, heeft twee nieuwe namen gelost: lokaal talent Elise K en de winnaar van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel, Mooneye.

Hooverphonic werd een tijdje terug al bekendgemaakt als headliner van Veurne La Fête. Nu voegt de organisatie nog twee nieuwe namen toe aan haar affiche. Elise K woont in Veurne zelf en was te zien tijdens het VTM-programma ‘The Voice van Vlaanderen’. Deze zomer duikt ze de studio in voor de opnames van haar eerste EP (een album met een beperkt aantal nummers) die vermoedelijk dit najaar zal uitkomen. Mooneye scoorde dan weer tijdens De Nieuwe Lichting, een wedstrijd waarin Studio Brussel jong opkomend talent beloont. De band verzorgde met zijn tijdloze songs al het voorprogramma van onder meer Intergalactic Lovers en Novastar.

Mooneye won De Nieuwe Lichting
Veurne la fête Mooneye won De Nieuwe LichtingReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.