Achttien appartementen en drie handelsruimtes op hoek Lindendreef en Zuidstraat klaar tegen 2022

Op dit luchtbeeld zien je De Dreve centraal aan de linkerzijde van de rotonde.
Steenoven Op dit luchtbeeld zien je De Dreve centraal aan de linkerzijde van de rotonde.
Daar waar vroeger brasserie De Dreve was gevestigd, vlak bij het gerechtsgebouw in Veurne, worden er 18 appartementen en 3 handelsruimtes gebouwd. Die moeten tegen eind 2022 klaar zijn. De verkoop start op woensdag 18 december.

De vroegere horecazaak De Dreve en de achterliggende zaak gespecialiseerd in dierenvoeding en tuinbenodigdheden worden volgend voorjaar afgebroken. Op die hoek van de Lindendreef met de Zuidstraat bouwt de firma Steenoven 18 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Die komen op de markt vanaf 207.000 euro voor het kleinste tot 299.000 euro voor het grootste appartement. Die prijs is exclusief de kosten. Ondergronds komen er zeventien parkeerplaatsen en bovengronds nog eens elf. “De werken starten in de zomer van volgend jaar”, geeft Christophe Pottiez van Steenoven mee. “De eerste bewoners zullen er hun intrek kunnen nemen eind 2022. Naast de achttien appartementen richten we drie handelsruimtes in.” PVL Architecten uit Oostduinkerke ontwierp het gebouw. Steenoven is een ontwikkelaar van vastgoedprojecten met hoofdkantoor in Roeselare. De verkoop van de appartementen en handelsruimtes start woensdagavond 18 december in ’t Koetshuys in de Lindendreef. Info: www.dedreve-veurne.be.

Naast de 18 appartementen zijn er op het gelijkvloers 3 handelsruimtes voorzien.
Steenoven Naast de 18 appartementen zijn er op het gelijkvloers 3 handelsruimtes voorzien.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.