Vergeet de stoomboot, dit jaar pakt de sint het vliegtuig

Op zondag 18 november trekt Sinterklaas met zijn stoet van Deurne naar Berchem. Zijn vliegtuig komt aan op het vliegveld van Deurne.

Na de landing op de luchthaven van Deurne stapt Sinterklaas met zijn Pieten aan boord van de praalwagen. Vanaf 14 uur gaat de stoet naar het Frans Van Hombeeckplein. De 33ste sinterklaasstoet wordt een betoverend spektakel voor iedereen: van de allerkleinste peuters tot enthousiaste oma’s en opa’s. Brieven en tekeningen kunnen bezorgd worden aan de Pieten van het tekeningenhuisje dat meerijdt in de optocht. Na de stoet mogen de kinderen een praatje maken met de sint op het Frans Van Hombeeckplein. Voor elk kind is er een cadeautje. Muziek- en dansgroepen zorgen voor extra sfeer. Rond 16 uur komt de sint aan op het plein.

Sinterklaas groet de kindjes die hem toejuichen.
Baert Marc Sinterklaas groet de kindjes die hem toejuichen.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mo Biraja

    Zie ginds komt het vliegtuig uit Spanje weer aan......da bekt toch ni hmm